Notepad
The notepad is empty.

211 results for 'Subject: fermentation'

Das grosse Buch vom Fermentieren

Das grosse Buch vom Fermentieren

Ranking952inEssen und Trinken
BookHardcover256 pagesUndetermined / Unknown
CHF34.80
Availability uncertain
Fermentieren

Fermentieren

Ranking1378inEssen und Trinken
BookHardcover160 pagesUndetermined / Unknown
CHF22.80
Availability uncertain
Saures

Saures

Rezepte für Pickles, Kimchi, Fermentiertes und mehr
Ranking1858inEssen und Trinken
BookHardcover144 pagesGerman
CHF24.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Die Kunst des Fermentierens

Die Kunst des Fermentierens

Ranking1863inEssen und Trinken
BookHardcover621 pagesUndetermined / Unknown
CHF41.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentiert: Sauerkraut, Kefir, Kimchi und noch viel mehr
CHF24.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

An In-depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World
Ranking3228inEssen und Trinken
BookHardcover528 pagesEnglish
CHF46.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Das Noma-Handbuch Fermentation

Das Noma-Handbuch Fermentation

Wie man Koji, Kombucha, Shoyu, Miso, Essig, Garum, milchsauer eingelegte und schwarze Früchte und Gemüse herstellt und damit kocht
Ranking5413inEssen und Trinken
BookHardcover456 pagesGerman
CHF49.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentieren leicht gemacht

Fermentieren leicht gemacht

Das umfassende Buch mit 150 Rezepten aus aller Welt
Ranking5413inEssen und Trinken
BookHardcover355 pagesGerman
CHF39.80
Ready for dispatch within 2-3 working days
Fermentation
CHF92.00
Availability uncertain
Food, Fermentation, and Micro-organisms
CHF167.00
Ready for dispatch within 14 working days
Screening of Antibiotic Producing Actinomycetes

Screening of Antibiotic Producing Actinomycetes

Extractions of Produced Antibiotics for Antibiosis
Ranking1024inBiologie
BookPaperback100 pagesEnglish
CHF75.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentieren von Wildpflanzen

Fermentieren von Wildpflanzen

Neue Praxis und Kultur einer altbewährten Konservierungsmethode
BookHardcover400 pagesGerman
CHF49.80
To be published in October, order now!
Brewing and Distilling Yeasts
CHF269.00
To be published in June , order now!
Advances in Plant & Microbial Biotechnology
CHF184.00
Ready for dispatch within 2-3 working days
Microbial Fuel and Chemical Production Using Sweet Potatoes

Microbial Fuel and Chemical Production Using Sweet Potatoes

Microbial production of biofuels and chemicals from sweet potatoes
Ranking3168inTechnik
BookPaperback196 pagesEnglish
CHF99.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Bioconversion of agriculture residues for Xylanase production
CHF119.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Advanced Industrial Chemistry Book I
CHF99.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS
CHF55.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Kimchi - Das Gesundheitsgeheimnis Koreas

Kimchi - Das Gesundheitsgeheimnis Koreas

Einfache Kimchi-Rezepte mit heimischen Zutaten
Ranking8698inEssen und Trinken
BookPaperback120 pagesGerman
CHF23.80
Ready for dispatch within 6-7 working days
Natürlich fermentierte Nusslaibe

Natürlich fermentierte Nusslaibe

Wie etwas komplett Neues entsteht - Meine Entdeckungen in Patagonien
Ranking8698inEssen und Trinken
BookHardcover192 pagesGerman
CHF28.80
To be published in October, order now!