Notepad
The notepad is empty.

214 results for 'Subject: fermentation'

Das Noma-Handbuch Fermentation

Das Noma-Handbuch Fermentation

Wie man Koji, Kombucha, Shoyu, Miso, Essig, Garum, milchsauer eingelegte und schwarze Früchte und Gemüse herstellt und damit kocht
Ranking159inEssen und Trinken
BookHardcover456 pagesGerman
CHF49.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Das grosse Buch vom Fermentieren

Das grosse Buch vom Fermentieren

Grundlagen, Anleitungen und 100 Rezepte
Ranking1034inEssen und Trinken
BookHardcover240 pagesGerman
CHF34.80
Availability uncertain
Fermentieren

Fermentieren

Von Kefir bis Sauerkraut
Ranking1466inEssen und Trinken
BookHardcover160 pagesUndetermined / Unknown
CHF22.80
Availability uncertain
Saures

Saures

Rezepte für Pickles, Kimchi, Fermentiertes und mehr
Ranking1956inEssen und Trinken
BookHardcover144 pagesGerman
CHF24.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Die Kunst des Fermentierens

Die Kunst des Fermentierens

Eine tiefgreifende Erforschung grundlegender Konzepte und Prozesse aus aller Wel
Ranking1956inEssen und Trinken
BookHardcover621 pagesUndetermined / Unknown
CHF41.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentieren

Fermentieren

Gemüse einfach und natürlich haltbar machen. Praktische Grundlagen. Bewährte Methoden. 140 köstliche Rezepte
Ranking3325inEssen und Trinken
BookHardcover373 pagesGerman
CHF43.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

An In-depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World
Ranking3325inEssen und Trinken
BookHardcover528 pagesEnglish
CHF46.80
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentieren leicht gemacht

Fermentieren leicht gemacht

Das umfassende Buch mit 150 Rezepten aus aller Welt
Ranking5475inEssen und Trinken
BookHardcover355 pagesGerman
CHF39.80
Ready for dispatch within 2-3 working days
Fermentation
CHF92.00
Availability uncertain
Fermentieren

Fermentieren

Für einen gesunden Darm. Über 60 Rezepte für Gemüse, Milchprodukte und Getränke
Ranking8855inEssen und Trinken
BookHardcover160 pagesGerman
CHF19.80
To be published in January, order now!
Food, Fermentation, and Micro-organisms
CHF167.00
Ready for dispatch within 14 working days
Screening of Antibiotic Producing Actinomycetes

Screening of Antibiotic Producing Actinomycetes

Extractions of Produced Antibiotics for Antibiosis
Ranking1064inBiologie
BookPaperback100 pagesEnglish
CHF75.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Fermentieren von Wildpflanzen

Fermentieren von Wildpflanzen

Neue Praxis und Kultur einer altbewährten Konservierungsmethode
BookHardcover464 pagesGerman
CHF49.80
To be published in November, order now!
Brewing and Distilling Yeasts

Brewing and Distilling Yeasts

Research
Ranking1064inBiologie
BookPaperback423 pagesEnglish
CHF269.00
Ready for dispatch within 14 working days
Advances in Plant & Microbial Biotechnology

Advances in Plant & Microbial Biotechnology

Research
Ranking1064inBiologie
BookHardcover134 pagesEnglish
CHF184.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Microbial Fuel and Chemical Production Using Sweet Potatoes

Microbial Fuel and Chemical Production Using Sweet Potatoes

Microbial production of biofuels and chemicals from sweet potatoes
Ranking3245inTechnik
BookPaperback196 pagesEnglish
CHF99.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Bioconversion of agriculture residues for Xylanase production
CHF119.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Advanced Industrial Chemistry Book I
CHF99.00
Ready for dispatch within 1-2 working days
Evaluation of starter culture fermented sweet potato flour:FTIR& GCMS
CHF55.00
Ready for dispatch within 1-2 working days